KBKs klart beste spiller har akkurat fyrt av et skudd som treffer nota bak Kongsvingers keeper. Foto: Atle Bjørnar Bratset

KBK fortsetter trenden med å tape annenhver kamp. Onsdag kveld ble det tap 2-1 i en flau batalje mot Kongsvinger.

Som i forrige ukes kamp mot Ranheim mister KBK-spillerne grepet på kampen utover i den andre omgangen. Årsaken er ikke enkel å forstå. Er spillerne slitne?

Før Kongsvinger får ett av sine to mål burde KBK i hvert fall ledet 3-0. En situasjon som må nevnes er Jean A. Mendys store sjanse der han får en ball ved Kongsvingers 5-meter. Det som skulle ha blitt et hardt skudd mot mål ender opp med at spilleren rett og slett ikke klarer å stå på bena!

Frustrasjonen er tydlig å lese i faktene til KBKs beste spiller Daouda Karamoko Bamba. Spilleren fra Elfenbenskysten scoret KBKs eneste mål, og jobbet knallhardt gjennom begge omgangene. Han prøver å få sine medspillere høyere opp på banen, men får liten respons.

Måten KBK taper kampen for et svakere Kongsvinger er rett og slett flaut i våre øyne.

Tabelltoer Jerv vant sin hjemmekamp 1-0 mot Ullensaker Kisa i kveld. Grimstad-laget har virkelig funnet høstformen og har nå 42 poeng etter fem seire på rad. Det er kun tre poeng bak KBK. Skulle Sandefjord vinne sin hjemmekamp mot bunnlaget Raufoss torsdag kveld vil også de ha 42 poeng.

Et direkte opprykk for KBK kan fort forsvinne hvis laget ikke finner svarene på sine problemer.

Neste kamp for KBK spilles borte mot Levanger søndag klokken 15.30.