Trine Merethe Rød, KHK. Foto: Atle Bjørnar Bratset

KHKs damelag tapte lørdagens kamp mot Elnesvågen i Braatthallen.

Sluttresultatet ble 26-30. Ved pause var stillingen 11-16. Dette er kun lagets andre tap i sesongen 17/18.

Og det startet på verst mulig måte.

Etter fem minutter spilt var stillingen 1-5 til gjestene. Det skulle dessverre bli et forvarsel på det som skulle skje resten av kampen.

Den første omgangen er noe av det dårligste vi har sett av KHK. Det sviktet både i forsvar og angrep. Angrepet sølte bort mange sjanser, hadde dårlige skudd, spilte med for høy risiko og mistet ballen ofte i hendene til motstanderen.

Flere av skuddforsøkene endte også utenfor målet til keeper Aud Ingrid Silseth, som for øvrig var kampens beste spiller i Elnesvågen-målet. Hun reddet svært mange av KHKs skudd i dag.

Forsvaret hadde i store deler av kampen heller ikke svaret på spørsmålene som Elnesvågen sitt angrep stilte med.

Den andre omgangen ble vunnet 15-14 av KHK, og den begynte langt bedre enn den første.

I første halvdel etter pausen kjempet KHK seg inn i kampen, og det stod en stund uavgjort, 21-21, mener vi å huske.

Men så var det slutt.

Elnesvågen skjerper seg, klarer å snu trenden og det ender opp med en god borteseier for laget fra Romsdal.

Tapet betyr at Melhus/Gimse nå ligger fire poeng foran KHK og Spjelkavik på tabellen i 3. divisjon.

Dermed ser det nå svært mørkt ut for et opprykk til 2. divisjon for KHK-damene.

Melhus/Gimse har ikke tapt én kamp så langt i år.

KHK møter Trønderlaget borte i Melhushallen 10. mars.

Fakta:

Sissel Ranheim Sæther scoret ett mål, Trine Merethe Rød tre mål, Maren Lovise Aslaksen ett mål, Eline Aandahl Måløy ni mål, Silje Sørborg tre mål, Nora Yvonne Haug Knipscheer ett mål og Hege Merete Bergsnev scoret åtte mål.