Daouda Bamba (midten) jubler sammen Liridon Kulludra (t.v.) og Christoffer Aasbak etter å ha gitt gjestene ledelsen 1-0 i Eliteseriekampen i fotball mellom Molde og Kristiansund på Aker Stadion. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix

Lørdag var KBK fylkets beste fotballag.

KBK slo Molde 1-0 på Aker stadion i kveld. Resultatet kommer etter en massiv fysisk innsats fra KBK-spillerne, som var best i stort sett to hele omganger. Kampens eneste mål ble scoret av Daouda Karamoko Bamba i det 70. minuttet.

Resultatet gir KBK svært viktige poeng i nedrykksstriden, og sørger også for at Rosenborg er seriemester i kveld, to serierunder før sesongslutt.

Selv om lagene hadde ballen omtrent like mye i den første omgangen var KBK det beste laget. Kristiansunderne hadde også flere store sjanser, og burde i hvert fall scoret ett mål. Men igjen klarer de ikke å sette sine sjanser i mål. En solid gjennomført omgang av KBK i alle ledd.

KBK fortsetter i samme stil i andre omgang, og belønnes med et mål i kampens 70. minutt. Christoffer Aasbak slår en lav corner, Bamba møter ballen og hælsparker den bakover – og den går rett i mål. 0-1. Absolutt fortjent.

KBK har nå spillefri fram til søndag 19. november. Da spilles sesongens siste hjemmekamp. Sandefjord er motstander.

Eliteserien 2017 avsluttes for KBK borte mot FK Haugesund 26. november.

Fantastisk innsats av Uglan også i kveld. Det blir en svært så hyggelig tur hjem over fjellet nå i kveld!