Jean Alassane Mendy lobber ballen over keeper Dyngeland i Sogndals mål. Den fallende ballen skyter Mendy knallhardt på direkten i mål. Foto: Tore Lyngvær.

KBK spilte  1-1 mot Sogndal på Kristiansund stadion søndag kveld. Kampen ble sett av 3.509 tilskuere.

Det første målet kom etter cirka 35 minutter av den første omgangen.

Sogndals Chidiebere Chijioke Nwakali slår en ball bakover i feltet. Mendy skyter fart og når fram til ballen. Han vipper den opp i lufta foran en utrusende Mathias Lønne Dyngeland i Sogndals mål. Den fallende ballen skyter Mendy direkte i mål. En meget flott scoring av Mendy.

Andreas Hopmark hadde blant annet et flott skudd som keeper Dyngeland måtte dytte over til corner.

Den første omgangen var relativt jevn mellom lagene, med noen små sjanser for begge lag. Den andre omgangen var også jevn, med et lite overtak til gjestene.

Sogndal får sin utligning på et flott skudd fra Eirik Schultze etter cirka 58 minutter. Schultze gjør forarbeidet selv. Han spiller seg fri foran KBK-forsvaret og fyrer løs. Ballen går bak ryggen på en KBK-spiller og inn i nettet til høyre for keeper McDermott.

Før dagens kamp hadde begge lagene 11 poeng. KBK har vunnet tre kamper, spilt 2 uavgjort og tapt 5. Det samme var status for Sogndal.

Etter dagens kamp ligger KBK på en 13. plass, Sogndal på en 11.plass. Begge med 12 poeng.

Onsdag 31. mai klokken 18.30 spiller KBK cupkamp borte mot Ranheim.

Søndag 4. juni klokken 18.00 er det bortekamp mot bunnlaget Viking i Stavanger.